U wilt een ander huis of uw huis anders?

Dan krijgt u vaak te maken met een aannemer. En dan is het van belang een aannemer te selecteren die uw wensen en ideeën niet alleen begrijpt maar ze ook vakkundig kan vertalen naar creatieve, technisch juiste maar wel betaalbare oplossingen. Een tijdelijke partner die meedenkt en zonodig alternatieven aandraagt.
Een bedrijf dat op de hoogte is van de regelgeving en bouwvoorschriften, maar ook gevoel heeft voor stijl, kwaliteit en originaliteit.
Want het gaat om úw woonomgeving en úw leefcomfort. En die zijn niet altijd standaard of een veelvoud van een handelsmaat.
Maar waar ligt het breekpunt als het om bouwen of verbouwen gaat? Moeten materialen, die u hopelijk nooit meer zult zien omdat ze onder de grond of achter stucwerk zitten, wel van een hoge (lees: dure) kwaliteit zijn? (het antwoord is overigens ja, want u kunt er niet makkelijk meer bij) Hoeveel kan er geïsoleerd worden, zonder ademnood te krijgen? Hoe belangrijk is de geluids-isolatie, zowel van alle geluid van buiten als tussen kamers onderling? Hoe inbraakwerend is de voorgestelde uitvoering van uw bouw of verbouwing? Hoeveel wilt u begeleid worden en hoeveel wilt u zelf leiden bij uw project?

HaarenBeek Bouw en Verbouw is in 1998 opgericht door Jan Paul Hengst, vanuit een technische achtergrond en met veel ervaring op het gebied van restauratie van stijlvolle huizen en beschermde monumenten. In alle variatie, van een kasteel uit de 16de eeuw tot een rijtjeshuis uit de jaren ’50.
Het is ons doel om uw wensen en visie vakkundig te vertalen naar materialen en (ver-) bouw-methoden, naar techniek en comfort van deze tijd met respect voor de originaliteit van uw huis.
Dat betekent dat we voor de afbouw vaklui in dienst hebben die meer dan gemiddeld aandacht voor detail hebben. Mannen met interesse in en respect voor de stijl en originaliteit van uw huis.

Naast eigen mensen heeft HaarenBeek een vaste relatie met gelijkgestemde onderaannemers, die begrijpen dat klanten soms tijdens de verbouwing van mening veranderen en dat onvoorziene situaties een beroep kunnen doen op creatieve oplossingen.
Wij zien het als een uitdaging om een perfect resultaat te leveren voor een redelijke prijs. Verbouwen in niet goedkoop en het uitgangspunt moet ook zijn dat de investering in uw pand rendeert. In een hogere waarde, betere verkoop- of verhuurmogelijkheid of in een duidelijk toegenomen leefgenot.

Wij praten graag de mogelijkheden met u door!